Inloggen leden

Log hier in

Algemene agenda

10-03-2023 20:00 uurToneeluitvoering
11-03-2023 20:00 uurToneeluitvoering
17-03-2023 20:00 uurToneeluitvoering
19-03-2023 20:00 uurToneeluitvoering

Uitgelicht nieuwsitem

Coördinator opleidingen:

  • Marell Arts
    Marell Arts

    Hallo, mijn naam is Marell Arts. Ik ben namens Concordia Coördinator en vraagbaak voor alle muziek opleidingen zoals AMV= Algemene Muzikale Vorming maar ook voor de individuele muziekopleiding die wij verzorgen in samenwerking met de Kaliber kunstenschool. Ik heb zelf via Concordia het D diploma behaald op trompet. Graag informeer ik jou over de mogelijkheden, je kunt via deze website contact met mij opnemen. Mijn NAW gegevens vind je ook op deze site onder de kop “over ons” bestuur.

Omdat het belang van Muziek onderwijs in de ontwikkeling van de kinderen van groot belang is, hebben Basisschool Kadoes en Concordia de handen in een geslagen om te starten met de opleiding Algemene Muzikale Vorming. De docenten die deze opleiding geven zijn van Kaliber Kunstenschool, waarmee sinds 1 januari 2017 een samenwerking mee is aangegaan door Concordia.

Opleidingen

Concordia Albergen bied Algemene Muzikale Vorming aan voor de kinderen uit groep 4, 5 en 6. De lessen vinden direct na schooltijd plaats in het clublokaal van Concordia. In deze lessen zullen de kinderen door middel van verschillende instrumenten hun talenten in de muziek ontwikkelen. In het eerste jaar van deze cursus wordt de muzikale basis gelegd. Met behulp van met behulp van spelvormen en liedjes leren de leerlingen de beginselen van de algemene muziektheorie. Ook zullen zij leren op blokfluit liedjes te spelen. De leerlingen leren in het tweede jaar meerdere instrumenten te bespelen en er wordt dan een heus leerlingenorkest gestart waar samenspel wordt gestimuleerd. Doordat de leerlingen de instrumenten rouleren, zullen ze naast de blokfluit en zang met onder andere trompet, trombone, bugel, hoorn, saxofoon, slagwerk, in aanraking komen. De lestijd is aansluitend aan de schooltijd, dus na 14.30 uur s middags. De dag(en) en groepsgrootte worden bepaald naar aanleiding van de aanmeldingen.

Individuele lessen en groepslessen;

Ook verzorgd Concordia individuele lessen en groepslessen voor blaasinstrumenten in samenwerking met Kaliber kunstenschool, voor o.a. trompet, bugel, trombone, bugel, bariton, hoorn, saxofoon, dwarsfluit, blokfluit, e.d. Maar  ook slagwerk, keyboard, piano, gitaar en zanglessen. De lessen worden gegeven door docenten van Kaliber kunstenschool. Bij voldoende aanmeldingen worden de lessen  in Albergen gegeven in het repetitielokaal van Concordia, Voor meer informatie of aanmelding voor het volgen van individuele of groepslessen via onze vereniging ga naar de website van Kaliber.

https://www.kaliberkunstenschool.nl/tubbergen

Ook kunt u zich aanmelden voor AMV lessen, individuele- en groepslessen via de website van Concordia. De kosten en voorwaarden zijn hetzelfde als vermeld op de website van Kaliber. Concordia sponsort deze muzieklessen, waardoor uw netto kosten lager zijn voor de AMV lessen en voor lessen op blaasinstrumenten. Informeer vrijblijvend naar deze bijdrage en de voorwaarden die hier aan verbonden zijn.

Bekijk ook:

Agenda

19-01-2020 Nieuwjaarsconcert bij Morshuis Albergen aanvang 11.00 uur gratis entree
03-02-2020
Aanvang 19,30 uur
Optreden bij Eeshof Tubbergen
16-03-20120optreden bij TMZ aanvang 19.00 uur
19-04-2020Tukkerstocht Albergen
orkest Concordia / Levenslust Fleringen
Popkoor Happinezz
15-05-2020Songfestival concert met verschillende koren, solisten en orkesten. Locatie de Molen Fleringen
Aanvang 20.00 uur
26-06-2020Feestavond voor alle leden in clubgebouw
aanvang 20.00 uur
30-08-2020Pleinconcert bij Restaurant Frans Marie
aanvang 14.30 uur
Orkest Concordia , Levenslust Fleringen en Popkoor Happinezz

Toneeluitvoeringen oktober 2021

Je kunt reserveren  voor de toneeluitvoeringen zijn op 1, 2 9 en 10 oktober via  toneelkaarten.nl of 06 – 52 10 11 07 (bellen of WhatsApp)Dan worden de resterende uitvoetingen van het door Jos Schepers geschreven stuk  “Niks van gemerkt!” op de planken gebracht.  in maart 2020.  Toen  werd de reeks uitvoetingen onderbroken door corona […]

Bericht: Nieuwjaarsconcert 19 januari 2020 aanvang 11.00 uur Morshuis Albergen

Op Zondag 19 januari 2020 geeft Concordia Albergen een gezellig nieuwjaarsconcert bij Morshuis te Albergen.  Een feestelijk concert met medewerking van o.a. popkoor HAPPINEZZ in samenwerking met de  Pop en Brassband van Concordia.  Ale donateurs ,sponsoren,  familieleden en overige belangstellenden worden van harte uitgenodigd om het het nieuwe jaar samen feestelijk  te openen onder het […]

Meld je aan als lid.