Inloggen leden

Log hier in

Algemene agenda

06-07-2019 18:00 uurOptreden Brassband Molenhof
28-06-2019 19:00 uurPleinconcert Clubgebouw
07-07-2019 16:00 uurToneeluitvoering jongerentheater
06-03-2020 20:00 uurToneeluitvoering
07-03-2020 20:00 uurToneeluitvoering
13-03-2020 20:00 uurToneeluitvoering
14-03-2020 20:00 uurToneeluitvoering
15-03-2020 20:00 uurToneeluitvoering

Uitgelicht nieuwsitem

Coördinator opleidingen:

  • Marell Arts
    Marell Arts

    Hallo, mijn naam is Marell Arts. Ik ben namens Concordia Coördinator en vraagbaak voor alle muziek opleidingen zoals AMV= Algemene Muzikale Vorming maar ook voor de individuele muziekopleiding die wij verzorgen in samenwerking met de Kaliber kunstenschool. Ik heb zelf via Concordia het D diploma behaald op trompet. Graag informeer ik jou over de mogelijkheden, je kunt via deze website contact met mij opnemen. Mijn NAW gegevens vind je ook op deze site onder de kop “over ons” bestuur.

Omdat het belang van Muziek onderwijs in de ontwikkeling van de kinderen van groot belang is, hebben Basisschool Kadoes en Concordia de handen in een geslagen om te starten met de opleiding Algemene Muzikale Vorming. De docenten die deze opleiding geven zijn van Kaliber Kunstenschool, waarmee sinds 1 januari 2017 een samenwerking mee is aangegaan door Concordia.

Opleidingen

Concordia Albergen bied Algemene Muzikale Vorming aan voor de kinderen uit groep 4, 5 en 6. De lessen vinden direct na schooltijd plaats in het clublokaal van Concordia. In deze lessen zullen de kinderen door middel van verschillende instrumenten hun talenten in de muziek ontwikkelen. In het eerste jaar van deze cursus wordt de muzikale basis gelegd. Met behulp van met behulp van spelvormen en liedjes leren de leerlingen de beginselen van de algemene muziektheorie. Ook zullen zij leren op blokfluit liedjes te spelen. De leerlingen leren in het tweede jaar meerdere instrumenten te bespelen en er wordt dan een heus leerlingenorkest gestart waar samenspel wordt gestimuleerd. Doordat de leerlingen de instrumenten rouleren, zullen ze naast de blokfluit en zang met onder andere trompet, trombone, bugel, hoorn, saxofoon, slagwerk, in aanraking komen. De lestijd is aansluitend aan de schooltijd, dus na 14.30 uur s middags. De dag(en) en groepsgrootte worden bepaald naar aanleiding van de aanmeldingen.

Individuele lessen en groepslessen;

Ook verzorgd Concordia individuele lessen en groepslessen voor blaasinstrumenten in samenwerking met Kaliber kunstenschool, voor o.a. trompet, bugel, trombone, bugel, bariton, hoorn, saxofoon, dwarsfluit, blokfluit, e.d. Maar  ook slagwerk, keyboard, piano, gitaar en zanglessen. De lessen worden gegeven door docenten van Kaliber kunstenschool. Bij voldoende aanmeldingen worden de lessen  in Albergen gegeven in het repetitielokaal van Concordia, Voor meer informatie of aanmelding voor het volgen van individuele of groepslessen via onze vereniging ga naar de website van Kaliber.

https://www.kaliberkunstenschool.nl/tubbergen

Ook kunt u zich aanmelden voor AMV lessen, individuele- en groepslessen via de website van Concordia. De kosten en voorwaarden zijn hetzelfde als vermeld op de website van Kaliber. Concordia sponsort deze muzieklessen, waardoor uw netto kosten lager zijn voor de AMV lessen en voor lessen op blaasinstrumenten. Informeer vrijblijvend naar deze bijdrage en de voorwaarden die hier aan verbonden zijn.

Bekijk ook:

Agenda

28-06-2019 Zomeravondpleinconcert parkeerplaats de Danna
06-07-2019Molenhof optreden om 18.00 uur samen met Fleringen
08-07-2019optreden orkest met leerlingen in opleiding van Kadoes om 19.00 uur clublokaal Concordia
13-07-2019start vakantie
25-08-2019zondagmiddag 16.00 uur BBQ bij Leo Mensink in de tuin voor leden en aanhang orkest. Inclusief weduwes van overleden leden; kosten circa 17,50 pp
26-08-2019eerste repetitie avond na bouwvak

Jongerentheatergroep speelt “Losse flodders”

  “Losse flodders” van jongerentheatergroep Concordia.   Op zondag 7 juli om 16.00 uur start de jongerentheatergroep van Concordia Albergen met een voorstelling. De groep, die onderdeel is van Muziek- Zang- en Toneelvereniging Concordia, beleeft dit jaar het 12 en een half jarig bestaan. Tien enthousiaste jongens en meiden tussen de 11 en 16 jaar […]

Project Leerorkest

Leerorkest voor groep 4 en 5 Concordia en Kaliber bieden dit jaar het project leerorkest aan. De kinderen kunnen door middel van dit project kennis maken met 4 verschillende instrumenten: de trompet, hoorn, saxofoon en trombone. Ze kunnen een instrument uitkiezen en deze kort leren bespelen en samen muziek gaan maken met elkaar. De lessen […]

Meld je aan als lid.