Inloggen leden

Log hier in

Algemene agenda

14-03-2025 20:00 uurToneeluitvoering
15-03-2025 20:00 uurToneeluitvoering
21-03-2025 20:00 uurToneeluitvoering
22-03-2025 20:00 uurToneeluitvoering
23-03-2025 20:00 uurToneeluitvoering

Uitgelicht nieuwsitem

Beste inwoners van Albergen,

De muziek en toneelvereniging Concordia verzorgt al 90 jaar de muzikale omlijsting van diverse activiteiten binnen Albergen. Om dit allemaal mogelijk te maken zijn er instrumenten en uniformen nodig. Ook voor de Mini en Majorettes moeten er verschillende uniformen aanwezig zijn i.v.m. de weersomstandig heden. Voor de afdeling toneel zijn er kosten voor het podium, de coulissen en de geluidsinstallatie. Ook voor ons Popkoor Happinezz hebben jaarlijks investeringen. Verder brengt het onderhoud van ons clubgebouw jaarlijks de nodige kosten met zich mee. Om dit alles te financieren, kunnen wij zeker niet zonder onze donateurs.

In al die jaren dat Concordia bestaat zijn de leden persoonlijk bij u langs de deur geweest om een donateurkaart aan te bieden. En u steunt ons door de jaren heen massaal. Vanaf nu willen we de verkoop van onze donateurskaarten voor u en voor ons eenvoudiger maken.

Wij willen u vragen een bankmachtiging af te geven zodat we de jaarlijkse bijdrage van uw bank of girorekening kunnen afschrijven. Het voordeel voor u is dat u niet thuis hoeft te zijn als we met de donateurskaarten langs de deur gaan en u hoeft ook geen geld in huis te hebben. De donateurskaart wordt bij u aan huis bezorgd. Een donateurskaart kost € 10,00 Als u wilt stoppen als donateur kunt u contact opnemen met onze secretaris J. Protzman of mail naar info@concordia-albergen.nl.

Ook als u geen machtiging wilt afgeven kunt u gewoon donateur worden. De leden komen dan alsnog bij u aan de bel om een kaart aan te bieden, of u kunt via deze website ons direct betalen en ontvangt daarna de donateurskaart automatisch in huis.

Wij willen u vragen onderstaand formulier in te vullen. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking. Met uw steun kan Concordia vooruit!

Word donateur

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.